Začinjena gorčica čili

-%
Začinjena gorčica čili

Čudovito pikantna gorčica iz Avstrije

Če imate radi čili, vam bo všeč gorčica čili Pödör! To je nujno za vse ljubitelje čilija in doda pikantno sestavino v vašo shrambo. Izdelano iz 100 % naravnih sestavin, brez dodatkov in iz strogo nadzorovanih, visoko kakovostnih izdelkov - vedno se lahko zanesete na izdelke Pödör.

Pikantna gorčica čili ni le čudovito pikantnega okusa, ampak tudi čudovitega izgleda. Ognjeno oranžno-rdeča barva resnično pritegne pozornost. Rahlo pikantno, a ne preveč pikantno - nič ne preprečuje velikega užitka.

Uporaba začinjene gorčice čili

Pri uporabi gorčice čili za ustvarjalnost skoraj ni omejitev. Tradicionalno z mesom na žaru, ribami ali zelenjavo ali s kuhanimi klobasami: Pödörjevo začinjeno čilijevo meso ima čudovit okus! Kupci Pödör v hladnih mesecih radi uporabljajo to gorčico za popestritev omak za raclette ali fondue in jim dajo zdravo pikantnost.

SESTAVINE

Pitna voda, vinski kis, gorčična semena, sol, sladkor, čili paprika (9%), paprika in začimbe.

PREHODNE INFORMACIJE

100 g vsebuje v povprečju:

Energetická hodnota478kJ /114kcal

Maščobe6,8g

Saturated fatty acids0,1g

Ogljikovi hidrati8g

Sladkor1,7g

Beljakovine5g

Sol1,8g

Lahko vsebuje sledi oreščkov, arašidov in sezama!

SKLADIŠČENJA

Shranjujte v temnem prostoru pri + 10 ° C do + 25 ° C.

Po odprtju shranite v hladilniku in porabite v 4 mesecih.

Tekočino lahko ponovno vmešamo.

Država izvora: Avstrija

Pozitiven učinek pikantne čilijeve gorčice

Kapsaicin, ki ga vsebuje čili, daje gorčici čili pikantno in hkrati fino ostrino. Več študij dokazuje da ima redno uživanje kapsaicina številne pozitivne učinke na ljudi, ki trpijo zaradi migren, šibkosti mehurja ali visokega krvnega tlaka.

Jejte vitko! Čili je prav vsestranski! Zavira občutek lakote in ustrezno poveča porabo energije. Poleg tega se zmanjša želja po sladki, slani in maščobni hrani ter spodbudi prebava.

Kombinacija kapsaicina v čiliju in gorčičnega olja v gorčici je prava blaginja za zdravje srca. In to na dva načina. LDL slabega holesterola naj bi znižali in odstranili obstoječe usedline holesterola v krvnih žilah. To pa spodbuja pretok krvi v organe.

Velikost:
Količina:
REDNA CENA 45,69 € / kg
5,94 €
-20% 5,94 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
4,75 €

Prevzem pri vašem servisnem PICK UP partnerju

Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Vam lahko pomagamo?

Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.