Pesto - bučna semena

-%
Pesto - bučna semena

Zelena svetleča okusna bomba

Čudovit trenutek, ko se sveže kuhane testenine združijo z odličnim pestom iz bučnih semen Pödör. Pogled je dovolj, da vas raztopi in daje jedi prav posebno aromo. Okus pesta je poln in prijetno začinjen. Da bi čim dlje uživali v zelenem svetlečem pestu, ga je treba hraniti pri temperaturi med 10 in 25 stopinj.

Po odprtju je pesto najbolje postaviti v hladilnik. Na tem hladnem mestu ga lahko hranite do štiri mesece - tudi če smo prepričani, da ste ga že pojedli. Ko ste lačni in morate hitro iti, je najbolje, da vzamete zdrav in okusen pesto iz bučnih semen Pödör.

Uporaba pesta iz bučnih semen

Avstrija sreča Italijo. Ni boljšega načina za opis čudovitega okusa pesto iz bučnih semen. Najboljše sestavine iz Avstrije s pridihom Italije nas ponesejo v sanje o naslednjih počitnicah na jugu. Toda pesto vašim jedem ne daje le elegantne barve, ampak jim daje tudi tisto nekaj. Skoraj ni omejitev glede možnosti uživanja pesta iz bučnih semen. Prijetna, oreškasta aroma bučnih semen daje solatam, pa tudi juham in omakam čudovit pridih. Preprosto, a čudovito: kot predjed uživajte v pestu bučnih semen z dobrim kosom kruha. Vi in vaši gostje boste navdušeni.

SESTAVINE

Bučna semena (40%), bučno olje (40%), trdi sir, bazilika, sol, česen, poper.

PREHODNE INFORMACIJE

100 g vsebuje v povprečju:

Energetická hodnota2760 kJ /659 kcal

Maščobe65,6 g

Saturated fatty acids14,8 g

Ogljikovi hidrati6,3 g

Sladkor6,1 g

Beljakovine13 g

Sol1,8 g

SKLADIŠČENJE

Shranjujte v temnem prostoru pri temperaturi +10 do +25 stopinj C.

Po odprtju shranite v hladilniku in porabite v 4 mesecih.

Država izvora: Avstrija

Pozitivni učinki pesta iz bučnega semena

Okrepite prostato in mehur z bučnimi semeni, ki jih vsebuje pesto. Okusna zelena jedrca vsebujejo tako imenovane fitosterole. V ljudski medicini so te bioaktivne snovi predvsem znane kot naravna zdravila za težave s prostato in mehurjem.

Bučna semena, ki jih vsebuje pesto, so bogata z nenasičenimi maščobnimi kislinami, od katerih je skoraj 80 odstotkov mononenasičenih. Te imajo pozitiven učinek na zdravje srca in ožilja.

Velikost:
Količina:
REDNA CENA 75,50 € / kg
9,06 €
-50% 9,06 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
4,53 €

Prevzem pri vašem servisnem PICK UP partnerju

Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Vam lahko pomagamo?

Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.