Jabolčna balzamična gorčica

-%
Jabolčna balzamična gorčica

Pikanten okus za ljubitelje sadja

Če iščete sadno in hkrati prijetno pikantno gorčico, ste jo našli z jabolčno balzamično gorčicoPödöra. In z dobrim razlogom: Pödör za svojo gorčico uporablja le najboljše sestavine. Za vas to pomeni: Najkakovostnejša gorčična semena in najboljša jabolka za balzamični kis. Med proizvodnjim procesom vse to postane edinstvena simbioza sladkosti jabolk, kislosti balzamičnega kisa in prijetne pikantnosti gorčičnih semen.

Uporaba jabolčne balzamične gorčice

Če bi opisali okus jabolčne balzamične gorčice, to zagotovo ne bi bilo težko. Sladkost jabolk in pikantnost gorčičnih semen tvorita čudovito simbiozo, ki jo kupci Pödör izdelkov tako cenijo. Balzamična omaka iz jabolk ima prav tako okusen okus z mesom na žaru in klobasami, kot je s krepko domačo kuhinjo. V kombinaciji s Pödörjevimi olji in kisi bodo vaši solatni prelivi in ​​omake zagotovo kulinarični vrhunec na naslednji zabavi z žara. V to smo popolnoma prepričani! Nasvet: Jabolčno balzamično gorčico postrezite z bogatim krožnikom sira. Brie, parmezan ali gorgonzola dobijo prav poseben okusni odtenek ob spremljavi sladke in sadne gorčice.

SESTAVINE

Pitna voda, jabolčni balzamični kis (25%), gorčična semena, sol, sladkor in začimbe.

PREHODNE INFORMACIJE

100 g vsebuje v povprečju:

Energetická hodnota478kJ /114kcal

Maščobe6,8g

Saturated fatty acids0,1g

Ogljikovi hidrati14g

Sladkor2g

Beljakovine5g

Sol4,1g

Lahko vsebuje sledi oreščkov, arašidov in sezama!

SKLADIŠČENJE

Shranjujte v temnem prostoru pri + 10 ° C do + 25 ° C.

Po odprtju shranite v hladilniku in porabite v 4 mesecih.

Tekočino lahko ponovno vmešamo.

Država izvora: Avstrija

Pozitiven učinek jabolčne balzamične gorčice

Veliko zdravih učinkovin, ki jih vsebujejo jabolka, vsebuje tudi jabolčna balzamična omaka. Na primer vitamini A, B1, B . Ta mešanica vitaminov krepi naš imunski sistem, kožo in presnovo.

Gorčična olja v predelanih gorčičnih semenih preprečujejo razmnoževanje bakterij in virusov. Zahvaljujoč njim se imunski sistem bolje spopada s prehladom.

Poleg tega rahla pikantnost gorčičnih olj spodbuja prebavo in podpira črevesje. Tako telo olajša predelavo maščobne hrane.

Velikost:
Količina:
REDNA CENA 50,15 € / kg
6,52 €
-5% 6,52 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
6,19 €

Prevzem pri vašem servisnem PICK UP partnerju

Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Vam lahko pomagamo?

Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.

Priljubljeni izdelki