Pivski kis

-%
Pivski kis
Pivski kis
Pivski kis
Pivski kis

Izkušnja s kisom za ljubitelje piva

Kis je eno najstarejših živil, ki jih pozna človek. Pivo skoraj ni v ničemer slabše, saj se zgodovina pivovarstva sega tudi daleč v preteklost. Ni čudno, da dve esenci skupaj stopita v aromatično simbiozo. Pivski kis Pödör navdušuje z intenzivnim okusom, ki nastane le med fermentacijo s temnim pivom. V nasprotju s kisom iz svetlega piva ima pivski kis bolj intenziven okus, vendar je okusen tudi za tiste, ki ne pijejo piva. Pivski kis Pödör dolguje določeno mravljinčenje posebni tehnologiji shranjevanja, ki ohranja svežino kisa.

Kis je imel vedno pomembno vlogo pri zdravju. Postal je nepogrešljiv del še posebej učinkovitih domačih zdravil. Kis, ki ga vsak dan razredčimo z vodo kot zdravilo za pitje, naj spodbudi proizvodnjo želodčnega soka in pomaga pri prebavi. Ko gre za lepoto, je balzam s kisom eliksir za dolgočasne, blede lase. Ocetna kislina potegne luske las skupaj in se ponovno pritrdi. Rezultat: čudovita glava las. Ocetna kislina je zelo učinkovita tudi na suhih, luskastih lasiščih, saj uravnava pH kože.

SESTAVINE

Pivski kis (voda, pšenični slad, hmelj)

PREHODNE INFORMACIJE

100 g vsebuje v povprečju:

Energetická hodnota51kJ /12kcal

Maščobe0g

Saturated fatty acids0g

Ogljikovi hidrati3g

Sladkor3g

Beljakovine0g

Ballaststoffe0g

Sol0g

SKLADIŠČENJE

Kis je treba vedno zaščititi pred svetlobo in hraniti zaprtega. V teh pogojih njegova kakovost ostaja praktično v nedogled.

Usedlina je naravna in ni znak slabše kakovosti.

Nefiltriran sadni kis - pred uporabo pretresite!

Država izvora: Avstrija

Uporaba pivskega kisa

Prijetno hmeljast, sladen in obilen hkrati: tako je mogoče opisati okus pivskega kisa. Njegov nežno trpek značaj ima najboljši okus z bučnim oljem s svežimi solatami. Kot skrivna sestavina iznajdljivi kuharji radi uporabljajo pivski kis za oplemenitenje omak za divjačino in temno meso. Če vam je všeč, je pivski kis prava izbira. Krompirjeve jedi, fižol, enolončnice ali juha dobijo to nekaj z uporabo pivskega kisa Pödör!

Količina:
REDNA CENA 69,10 € / l
6,91 €
-5% 6,91 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
6,56 €
REDNA CENA 42,04 € / l
10,51 €
-5% 10,51 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
9,98 €
REDNA CENA 33,08 € / l
16,54 €
-5% 16,54 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
15,71 €

Prevzem pri vašem servisnem PICK UP partnerju

Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Vam lahko pomagamo?

Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.

Priljubljeni izdelki