Kis iz črnega ribeza

-%
Kis iz črnega ribeza

Vrhunsko sadje v obliki kisa

Zagotovo vas je iskanje nečesa izjemnega pripeljalo do Pödör izdelkov in kisa iz črnega ribeza. Lahko vam povemo eno: ni vam treba več iskati, ker ste s Pödör sadnim kisom dosegli vrh. V steklenicah Pödör konča le najboljši črni ribez, znan tudi kot cassis. Med obiranjem in vašo hrustljavo solato s prelivom Pödör so na voljo številni delovni koraki, najboljše surovine in stalen nadzor kakovosti.

Zorenje ribezovega kisa poteka v lesenih sodih, v katerih se stalno preverja vsebnost kisika in temperatura. Izdelava kisa je bila vedno obrt, ki zahteva veliko potrpljenja in izkušenj. Ker je to edini način, da v kis vpijete izjemen okus. Kapljica po kapljica vsebuje čisto naravo brez arom ali konzervansov.

SESTAVINE

Kis iz črnega ribeza

PREHODNE INFORMACIJE

100 g vsebuje v povprečju:

Energetická hodnota51kJ /12kcal

Maščobe0g

Saturated fatty acids0g

Ogljikovi hidrati3g

Sladkor3g

Beljakovine0g

Ballaststoffe0g

Sol0g

SKLADIŠČENJE

Kis je treba vedno zaščititi pred svetlobo in hraniti zaprtega. V teh pogojih njegova kakovost ostaja praktično v nedogled.

Usedlina je naravna in ni znak slabše kakovosti.

Nefiltriran sadni kis - pred uporabo pretresite!

Država izvora: Avstrija

Uporaba kisa iz črnega ribeza

Žlahtna kapljica v temno rdeči obleki: kis iz črnega ribeza bo očaral oči, nos in brbončice. Arome različnih sadnih kislin se združijo v ribezovem kisu, kar mu daje neprimerljivo saden okus. Posebej velja omeniti njegovo blago kislost, ki bo razveselila občutljive sladokusce. Ribezov kis je poleti užitek s solatami iz svežih listov in se odlično poda k grozdnim semenom ali lešnikovemu olju. Ko že govorimo o poletju: sadnemu čaju, soku ali mineralni vodi dodajte kanček jagodnega kisa in uživajte ohlajeno - nasvet za gašenje žeje za vroče dni! Gurmani skuhajo kis črnega ribeza v temnih omakah za jedi iz divjačine ali rdeče meso. Pesem za pečeno divjačino, jerebiko, zajca in fazana! Če želite malo eksperimentirati, dodajte kis iz črnega ribeza v sadno solato, panna cotto ali vanilijev sladoled.

Količina:
REDNA CENA 73,70 € / l
7,37 €
-5% 7,37 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
7,00 €
REDNA CENA 46,64 € / l
11,66 €
-5% 11,66 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
11,08 €
REDNA CENA 37,34 € / l
18,67 €
-5% 18,67 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
17,74 €

Prevzem pri vašem servisnem PICK UP partnerju

Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Vam lahko pomagamo?

Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.

Priljubljeni izdelki