Pivski balzamični kis

-%
Pivski balzamični kis

Okusite ljubitelji piva

Gosta konsistenca in intenziven okus balzamičnega kisa sta preprosto nedvoumna. V povezavi s kakovostnim temnim pivom je pivski balzamični kis Pödör pravi hit v ponudbi. Pivski balzamični kis s svojo trpko, pikantno aromo prepriča strastne ljubitelje piva, pa tudi tiste, ki ne pijejo piva. Za 100 -odstotni naravni in nefiltrirani pivski balzamični kis se uporablja le najboljše temno pivo. Na ta način se okus razkrije še bolj intenzivno in edinstveno.

Balzamični kis je posebna oblika kisa, zato so znane njegove številne pozitivne prednosti. Kis se za razkuževanje uporablja že od zgodnjega človeštva. Poleg tega bi kis moral spodbujati prebavo in biti vsestranski pri zdravi kuhinji. Njegove sestavine, kot so minerali in vitamini, pozitivno vplivajo na naše zdravje in so zato izjemno okusna možnost za zdravo prehrano.

SESTAVINE

Beli pivski kis (37%) (voda, pšenični slad, hmelj), sladni kis (voda, ječmenov slad), sladni ekstrakt in pesin sirup, saharoza, javorjev sirup, fruktoza

PREHODNE INFORMACIJE

100 g vsebuje v povprečju:

Energetická hodnota796kJ /187kcal

Maščobe0g

Saturated fatty acids0g

Ogljikovi hidrati42g

Sladkor32g

Beljakovine1,6g

Ballaststoffe0g

Sol<0,03g

SKLADIŠČENJE

Kis je treba vedno zaščititi pred svetlobo in hraniti zaprtega. V teh pogojih njegova kakovost ostaja praktično v nedogled.

Usedlina je naravna in ni znak slabše kakovosti.

Nefiltriran sadni kis - pred uporabo pretresite!

Država izvora: Namčija

Uporaba pivsko balzamičnega kisa

Hmelju podoben, sladen in hkrati izjemno žlahten: verjetno je to najboljši način za opis okusa pivsko balzamičnega kisa. Pivski balzamični kis spremeni vašo shrambo v majhno zakladnico. Pivski balzamik je pravi vrhunec v bogati kuhinji. Ne glede na to, ali s solatami, juhami ali omakami - samo z nekaj kapljicami vsaka jed, ki jo pričarate, dobi nekaj posebnega. V kuhinjo vnesite svež zrak in med cvrtjem poškropite klobase in mesne izdelke s pivskim balzamičnim kisom. To ne daje le posebnega okusa, ampak pričara tudi okusno skorjo.

Poskusite pivski balzamični kis v kombinaciji z najboljšim oljem grozdnih semen Pödör Zweigelt ali oljem konoplje - nastala harmonija je presenetljivo intenzivna.

Količina:
REDNA CENA 95,40 € / l
9,54 €
-5% 9,54 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
9,06 €
REDNA CENA 72,84 € / l
18,21 €
-5% 18,21 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
17,30 €
REDNA CENA 62,56 € / l
31,28 €
-5% 31,28 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
29,72 €

Prevzem pri vašem servisnem PICK UP partnerju

Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Vam lahko pomagamo?

Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.

Priljubljeni izdelki