Portugalska izvirskovodna sol

-%
Portugalska izvirskovodna sol
Portugalska izvirskovodna sol

Ta sol je ena najboljših soli na svetu. Je obsežno preizkušen, kljub temu pa nenehno doživljamo, da ga nove stranke najprej preizkusijo same ali pa jih dajo preizkusiti. Razlog za to je v pomanjkanju etike nekaterih trgovcev s soljo, ki so trg pripeljali na slab glas in porabili potrošnika. To sol kupujemo pri majhnem kmetovalcu soli v Rio Majorju. Sol ročno presejemo, ročno pa poberemo tudi tuje snovi!

Naš dobavitelj torej ne proizvaja množičnega delovanja ali zadruge, le 12 ton letno! Zato od enega samega pridelovalca soli prejemate dosledno dobro kakovost! V solinah Marinhas do Sal pri Aveiru izvirsko vodno sol iz Portugalske še vedno pridobivajo z napornim ročnim delom. Ta sol je starodavna sol, ki je nastala pred približno 200 milijoni let, ko se je staro morje posušilo. Sol izpeljejo iz kamnine podzemni vodotoki in izvirajo v izvirih kot slanica na površje zemlje.

SESTAVINE

Sol.

Lahko vsebuje sledi oreščkov, arašidov in sezama!

SKLADIŠČENJE

Shranjujte na hladnem in suhem mestu, zaščiteno pred svetlobo.

Zrno: 0,1 - 5,0 mm

Država izvora: Portugalska
Velikost:
Količina:
REDNA CENA 29,73 € / kg
4,46 €
-5% 4,46 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
4,24 €
REDNA CENA 20,57 € / kg
6,17 €
-5% 6,17 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
5,86 €

Prevzem pri vašem servisnem PICK UP partnerju

Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Vam lahko pomagamo?

Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.

Priljubljeni izdelki