Malinov kis

-%
Malinov kis

Barvit spremljevalec solat

Zaradi debelih, temno rdečih plodov je malinov kis eden najbolj priljubljenih kisov Pödör. Okus je izjemen: edinstveno svež in tako saden, da lahko maline dobesedno okusite. Kakovost kisa je zaradi intenzivnega okusa dolžna Pödörjevim zahtevam po surovinah, proizvodnji in skladiščenju. Za nadaljnjo predelavo je izbran samo sok iz zrelih malin.

Kis je 100 -odstotno naraven in zori v naravnih lesenih sodih. Brez dodatkov, brez kemikalij. Moto je čista narava! Usedlina v visokokakovostnih steklenicah je znak kakovosti. Nefiltriran sadni kis vsebuje najboljše jagodičje, zato je končni izdelek 100 -odstotno naraven.

SESTAVINE

Malinov kis

PREHODNE INFORMACIJE

100 g vsebuje v povprečju:

Energetická hodnota51kJ /12kcal

Maščobe0g

Saturated fatty acids0g

Ogljikovi hidrati3g

Sladkor3g

Beljakovine0g

Ballaststoffe0g

Sol0g

SKLADIŠČENJE

Kis je treba vedno zaščititi pred svetlobo in hraniti zaprtega. V teh pogojih njegova kakovost ostaja praktično v nedogled.

Usedlina je naravna in ni znak slabše kakovosti.

Nefiltriran sadni kis - pred uporabo pretresite!

Država izvora: Avstrija

Uporaba malininega kisa

Ostra sladkost malinovega kisa spremeni klasično solato v kulinarično umetniško delo! Malinov kis se odlično poda k zelenim listnim solatam, še posebej v kombinaciji olj iz lešnikov, orehov ali grozdnih olj. Malinov kis ni okusen le v krepkih solatah. V sadnih solatah iz jagodičja, jabolk, grozdja, marelic in sliv dobi jagodni kis skrivnostno noto.

Malinov kis je notranji namig za profesionalne in ljubiteljske kuharje pri kuhanju. Njegova sadna kislost daje omakam nekaj posebnega, predvsem divjačini ali jedem iz rdečega mesa. Lahko pa tudi dober kos mesa marinirate v malinovem kisu, da postane nežen in aromatičen.

Poseben okus lahko ustvarite s pijačami, rafiniranimi z malinovim kisom. Enostavno dodajte kozarec kisa sokom, ohlajenemu čaju ali mineralni vodi in dobili boste sadno brezalkoholno pijačo. S pridihom malinovega kisa uspešen začetek večerje!

Količina:
REDNA CENA 87,10 € / l
8,71 €
-5% 8,71 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
8,27 €
REDNA CENA 60,08 € / l
15,02 €
-5% 15,02 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
14,27 €
REDNA CENA 49,86 € / l
24,93 €
-5% 24,93 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
23,68 €

Prevzem pri vašem servisnem PICK UP partnerju

Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Vam lahko pomagamo?

Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.

Priljubljeni izdelki