Bio rdeči vinski kis

-%
Bio rdeči vinski kis

Klasika rdečega kisa

Poznavalci pogosto poznajo rdeči vinski kis kot "dušo vina". Nekaj ​​resnice je v tem, ker se v Pödörju samo esence odličnih rdečih vin predelajo v rdeči vinski kis. Kis ima dolgo časa, da razvije svoj značilen okus in dozori v lesenih sodih. Zahvaljujoč dobro premišljeni tehnologiji skladiščenja Pödör za pravilno fermentacijo kisa niso potrebni dodatki. Le visoko kakovostno rdeče vino se spremeni v vsaj toliko kakovostnega rdečega vinskega kisa. Brez dodatkov, brez konzervansov, brez arom.

Tako kot beli vinski kis ima kis iz rdečega grozdja zelo intenziven okus. To spominja na njegov začetni izdelek, rdeče vino. Ker je rdeči vinski kis Pödör naravni izdelek, se njegova barva lahko iz leta v leto spreminja. Odvisno od tega,kakšna bo kakovost grozdja in s tem tudi pridelava vina, vsak letnik razvije edinstven okus.

SESTAVINE

Bio rdeči vinski kis, antioksidanti, kalijev disulfit

PREHODNE INFORMACIJE

100 g vsebuje v povprečju:

Energetická hodnota82kJ /20kcal

Maščobe0g

Saturated fatty acids0g

Ogljikovi hidrati2g

Sladkor1g

Beljakovine0,2g

Ballaststoffe0g

Sol0g

SKLADIŠČENJE

Kis je treba vedno zaščititi pred svetlobo in hraniti zaprtega. V teh pogojih njegova kakovost ostaja praktično v nedogled.

Usedlina je naravna in ni znak slabše kakovosti.

Nefiltriran sadni kis - pred uporabo pretresite!

Država izvora: Nemčija

CERTIFIKAT

BIO izdelki podjetja PÖDÖR so certificirani po strogih merilih. Če želite izvedeti več, sledite tej povezavi.

Uporaba rdečega vinskega kisa

Izrazito in močno z jasnim šopkom rdečega vina: Ne, kis rdečega vina ni primerek, ki se mora skrivati! Ne preveč sladek in precej kisel, kis iz najboljšega rdečega vina je prava alternativa balzamičnemu kisu. Njegova bogata aroma se ujema z enako močnimi olji, kot so orehovo, lešnikovo, grozdno olje ali olje mareličnih jedrc za vse vrste listnih solat. Ni zastonj, da je vinski kis slavnemu "vinaigretu" dal ime. Poleg tega je rdeči vinski kis postal nepogrešljiv del italijanske kuhinje.

Rdeči vinski kis se odlično poda z okusnimi pečenkami, divjačinskimi jedmi ali marinadami s svežimi zelišči. Če imate radi raznolikost v kuhinji, za kisanje uporabite tudi rdeči vinski kis. Njegova edinstvena aroma rdečega kisa naredi zelenjavo še boljšo.

Količina:
REDNA CENA 54,60 € / l
5,46 €
-5% 5,46 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
5,19 €
REDNA CENA 27,52 € / l
6,88 €
-5% 6,88 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
6,54 €
REDNA CENA 19,56 € / l
9,78 €
-5% 9,78 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
9,29 €

Prevzem pri vašem servisnem PICK UP partnerju

Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Vam lahko pomagamo?

Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.

Priljubljeni izdelki