Bio rdeči vinski kis
Klasika rdečega kisa
Poznavalci pogosto poznajo rdeči vinski kis kot "dušo vina". Nekaj resnice je v tem, ker se v Pödörju samo esence odličnih rdečih vin predelajo v rdeči vinski kis. Kis ima dolgo časa, da razvije svoj značilen okus in dozori v lesenih sodih. Zahvaljujoč dobro premišljeni tehnologiji skladiščenja Pödör za pravilno fermentacijo kisa niso potrebni dodatki. Le visoko kakovostno rdeče vino se spremeni v vsaj toliko kakovostnega rdečega vinskega kisa. Brez dodatkov, brez konzervansov, brez arom.
Tako kot beli vinski kis ima kis iz rdečega grozdja zelo intenziven okus. To spominja na njegov začetni izdelek, rdeče vino. Ker je rdeči vinski kis Pödör naravni izdelek, se njegova barva lahko iz leta v leto spreminja. Odvisno od tega,kakšna bo kakovost grozdja in s tem tudi pridelava vina, vsak letnik razvije edinstven okus.
Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.
Priljubljeni izdelki