Sladki češnjev kis

-%
Sladki češnjev kis
Sladki češnjev kis
Sladki češnjev kis
Sladki češnjev kis

Temno zapeljevanje iz steklenice

Kaj se zgodi, če združite najboljše surovine, najsodobnejšo tehnologijo predelave in dolgoletne izkušnje? Izdelek, ki ima neprimerljiv okus! Najboljši primer za to je češnjev kis Pödör. Na prvi pogled je njegova bordo barva prepričljiva, zaradi česar lahko pričakujete velike stvari. Vendar vas bo vonj in okus zagotovo prepričal! Njegov fin, sladko topljiv okus spominja na debele plodove. S kislino okoli pet odstotkov je razmerje med sadjem in kislino še posebej dobro uravnoteženo.

Za češnjev kis Pödör se češnje poberejo in poberejo, ko so na vrhuncu. Ko so plodovi dosegli zenit, jih obdelamo še naprej. Rezultat: okus, ki je prepričljiv - in 100 % naraven. V Pödörju čisto sadje ne potrebuje arom ali konzervansov. Zahvaljujoč progresivni tehnologiji shranjevanja in stalnemu nadzoru se v Pödörju ustvari edinstveno doživetje kisa.

SESTAVINE

Češnjev kis

PREHODNE INFORMACIJE

100 g vsebuje v povprečju:

Energetická hodnota51kJ /12kcal

Maščobe0g

Saturated fatty acids0g

Ogljikovi hidrati3g

Sladkor3g

Beljakovine0g

Ballaststoffe0g

Sol0g

SKLADIŠČENJE

Kis je treba vedno zaščititi pred svetlobo in hraniti zaprtega. V teh pogojih njegova kakovost ostaja praktično v nedogled.

Usedlina je naravna in ni znak slabše kakovosti.

Nefiltriran sadni kis - pred uporabo pretresite!

Država izvora: Avstrija

Uporaba češnjevega kisa

Njegova temna barva in značilen sadni vonj že dajejo predstavo o tem, za kaj je primeren češnjev kis: Zlasti temne omake lahko okrasite s kančkom žlahtnega kisa Pödör. Češnjev kis je primeren tudi za mariniranje. Meso, ki je bilo nekaj ur marinirano v sadnem kisu, je na koncu čudovito mehko in aromatično.

Kis iz zrelih češenj ima čudovit klasičen okus z listnatimi solatami - temnejše, tem bolje! Temne listne solate vključujejo radič, jagnječjo solato, rukolo. Poseben poudarek je krepka zimska solata s kozjim sirom, preliti s češnjevim kisom. Presenetite sebe ali svoje goste.

Količina:
REDNA CENA 74,50 € / l
7,45 €
-5% 7,45 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
7,08 €
REDNA CENA 47,40 € / l
11,85 €
-5% 11,85 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
11,26 €
REDNA CENA 38,06 € / l
19,03 €
-5% 19,03 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
18,08 €

Prevzem pri vašem servisnem PICK UP partnerju

Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Vam lahko pomagamo?

Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.

Priljubljeni izdelki