Slivov kis

-%
Slivov kis
Slivov kis
Slivov kis
Slivov kis

Kis za intenzivne okuse

Pödör dolgoletne izkušnje s proizvodnjo kisa so še posebej koristne, ko gre za slivov kis. Ker potrebujete občutek za pravi čas pobiranja, da zajamete poln okus v steklenici. To je tudi skrivnost Pödör slivovega kisa: samo slive, nabrane na vrhuncu zrelosti, dajejo najbolj intenziven okus. Brez dodajanja kemičnih konzervansov ali arom.

Drug znak kakovosti je nadzorovana fermentacija, ki je pri slivovem kisu še toliko pomembnejša. Med obema procesoma fermentacije se stalno spremljata temperatura in oskrba s kisikom, da lahko bakterije delujejo optimalno.

Slivov kis nato še naprej zori v lesenih sodih, dokler končno ne pride do vas v steklenicah.

Uporaba slivovega kisa

Njegova temna barva že nakazuje na eleganten značaj slivovega kisa. Poln, intenzivno saden in z jasnimi notami slive ta sadni kis prinaša raznolikost v vsakodnevno kuhanje. Poznavalci uporabljajo slivov kis za mariniranje surove ribe in mesa, tako da postane lepo, nežno in drobljivo. V omakah za perutnino, kot so puran, raca ali gos, kis iz jesenskega sadja doda piko na i. Kuharji, ki želijo eksperimentirati, cenijo sladkost slivovega kisa in jih nekaj pokapajo po sladoledu, pecivu ali mehkem siru.

SESTAVINE

Slivov kis

PREHODNE INFORMACIJE

100 g vsebuje v povprečju:

Energetická hodnota51kJ /12kcal

Maščobe0g

Saturated fatty acids0g

Ogljikovi hidrati3g

Sladkor3g

Beljakovine0g

Ballaststoffe0g

Sol0g

SKLADIŠČENJE

Kis je treba vedno zaščititi pred svetlobo in hraniti zaprtega. V teh pogojih njegova kakovost ostaja praktično v nedogled.

Usedlina je naravna in ni znak slabše kakovosti.

Nefiltriran sadni kis - pred uporabo pretresite!

Država izvora: Avstrija

Pozitivni učinki slivovega kisa

V slivovem kisu so številne zdrave sestavine, zaradi katerih je sadje tako dragoceno. Vitamini, minerali in elementi v sledovih so prijetni za vaše telo. Ocetna kislina pa je sestavina, ki se ne proizvaja v zrelem sadju, ampak v procesu fermentacije. Čisti od znotraj, deluje protibakterijsko in nevtralizira pH vrednost v telesu.

Količina:
REDNA CENA 81,40 € / l
8,14 €
-5% 8,14 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
7,73 €
REDNA CENA 54,32 € / l
13,58 €
-5% 13,58 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
12,90 €
REDNA CENA 44,50 € / l
22,25 €
-5% 22,25 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
21,14 €

Prevzem pri vašem servisnem PICK UP partnerju

Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Vam lahko pomagamo?

Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.

Priljubljeni izdelki