Jabolčni balzamični kis

-%
Jabolčni balzamični kis
Jabolčni balzamični kis
Jabolčni balzamični kis
Jabolčni balzamični kis

Sadna klasika vseh časov, narejena iz najboljših jabolk

Ko jabolka poleti postajajo vse bolj pisana in se oprijemajo dreves, je čas, da Pödör začne proizvajati okusen jabolčni balzamični kis. Zorjeno v lesenih sodih in pripravljeno izključno z najboljšimi in sadnimi jabolki je nekaj zelo posebnega. Sladko -kisel okus nežno fermentiranih jabolk je kot nalašč za brbončice. Zanašajte se na 100 -odstotno strogo nadzorovano kakovost in na dolgoletne izkušnje Pödör.

Najbolje je, da balzamični kis Pödör hranite na zaprt v temnem prostoru. V teh okoliščinah se lahko uživa skoraj neskončno. Stavek na dnu steklenice je znak kakovosti - pred uporabo pretresite nefiltriran sadni kis in uživajte v intenzivnem, nepogrešljivem okusu.

SESTAVINE

Jabolčni kis, koncentrat jabolčnega soka in med.

PREHODNE INFORMACIJE

100 g vsebuje v povprečju:

Energetická hodnota854kJ /201kcal

Maščobe0g

Saturated fatty acids0g

Ogljikovi hidrati46g

Sladkor41g

Beljakovine<0,5g

Sol<0,03g

SKLADIŠČENJE

Kis je treba vedno zaščititi pred svetlobo in hraniti zaprtega. V teh pogojih njegova kakovost ostaja praktično v nedogled.

Usedlina je naravna in ni znak slabše kakovosti.

Nefiltriran sadni kis - pred uporabo pretresite!

Država izvora: Namčija

Uporaba jabolčnega balzamičnega kisa

Verjetno najbolj priljubljen balzamični kis v restavracijah, odlično se ujema z olji Pödör. Kombinacija okusa jabolčnega kisa z bučnim oljem, konopljinim, repičnim ali makovim oljem je čudovita. Postrežena z zelenimi listnimi solatami je ta mešanica prava poslastica za naše brbončice. Jabolčni balzamični kis daje številnim jedem edinstven pridih in v hipu izpopolni juhe, mesne ali zelenjavne jedi. Naš nasvet: Dodajte nekaj kapljic jabolčnega balzamičnega kisa v mineralno vodo, sadne sokove ali alkoholne pijače, kot je peneče vino. Čudovito osvežujoč okus bo navdušil vas in vaše goste.

Količina:
REDNA CENA 61,70 € / l
6,17 €
-5% 6,17 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
5,86 €
REDNA CENA 39,08 € / l
9,77 €
-5% 9,77 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
9,28 €
REDNA CENA 31,12 € / l
15,56 €
-5% 15,56 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
14,78 €

Prevzem pri vašem servisnem PICK UP partnerju

Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Vam lahko pomagamo?

Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.