Pravi rdeči poper Kampot - v zrnju
Kampotov poper iz istoimenske regije v Kambodži je med najboljšimi popri na svetu. Vlažno in vroče podnebje v bližini obale Tajskega zaliva in težka glinena tla ustvarjajo odlično podlago za izjemne lastnosti popra. Gojenje se tradicionalno izvaja izključno ročno in je zelo delovno intenzivno. Pri gojenju se ne uporabljajo umetna gnojila ali pesticidi. Vse vrste popra prihajajo iz iste rastline, barvo določa stopnja zrelosti in predelave.
Pravi rdeči poper je zelo redka specialiteta popra, narejena iz popolnoma zrelih, neolupljenih plodov popra. Rdeči poper je zelo težko pridelati, le redki in najboljši pridelovalci popra si upajo tvegati. Zato je zelo težko priti do pravega rdečega popra. Zaradi visoke stopnje zrelosti je pravi rdeči poper še posebej aromatičen in skoraj saden, z močno pikantnostjo. Uporabite pravi rdeči poper samo sveže mlet. Idealno se poda k mesu, perutnini.
Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.
Priljubljeni izdelki