Bio jabolčni kis

-%
Bio jabolčni kis

Sadno osvežujoča moč jabolk

Obstajajo številni razlogi, zakaj bi morali odslej vse pogosteje uporabljati jabolčni kis. Na primer, fermentacija jabolčnega kisa Pödör v naravnih lesenih sodih. Ali pa, da kis fermentira izključno iz izbranih svežih jabolk. Da ne omenjamo dolgoletnih izkušenj ...

Raje pa zaupajte naravni moči in okusu jabolčnega kisa. Ker je imel Columbus na krovu svoje Santa Maria vedno nekaj sodčkov jabolčnega kisa.

Uporaba jabolčnega kisa

Jabolčni kis Pödör je saden, trpek spremljevalec za vse vrste solat, predvsem pa za solate iz zelenih listov. Njegov intenziven okus se še posebej dobro ujema z aromami bučnega semena ali repičnega olja. Poleg solate ima jabolčni kis še številne druge namene uporabe: na primer za začimbo juh in enolončnic ali za konzerviranje zelenjave.

Če kuhate z jabolčnim kisom, lahko z njim prihranite tudi veliko soli. Pri kuhanju preprosto začinite s kisom namesto soli.

 

SESTAVINE

Bio jabolčni kis

PREHODNE INFORMACIJE

100 g vsebuje v povprečju:

Energetická hodnota88kJ /20kcal

Maščobe0g

Saturated fatty acids0g

Ogljikovi hidrati1,3g

Sladkor<0,5g

Beljakovine<0,5g

Sol<0,03g

SKLADIŠČENJE

Kis je treba vedno zaščititi pred svetlobo in hraniti zaprtega. V teh pogojih njegova kakovost ostaja praktično v nedogled.

Usedlina je naravna in ni znak slabše kakovosti.

Nefiltriran sadni kis - pred uporabo pretresite!

Država izvora: Namčija

CERTIFIKAT

BIO izdelki podjetja PÖDÖR so certificirani po strogih merilih. Če želite izvedeti več, sledite tej povezavi.

Pozitivni učinki jabolčnega kisa

Od kod prihajajo učinki jabolčnega kisa na zdravje in lepoto, še ni znanstveno dokazano. Raziskave so zmedene, zakaj je jabolčni kis tako dober za človeško telo.

Številne sestavine iz svežega jabolka vsebujejo tudi jabolčni kis. Na primer vitamini A, B1, B2 in B6. Koktajl iz teh vitaminov krepi imunski sistem, kožo in presnovo.

Ocetna kislina je značilna za jabolčni kis. Ta zdrava kislina spodbuja prebavo, saj pomaga razgraditi maščobe in ogljikove hidrate.

Če kis redno pijete, lahko preprečite občutek sitosti ali prekomerno zakisanost telesa. Presnova pretvori ocetno kislino v ogljikov dioksid in vodo. V jabolčnem kisu ostajajo le minerali, ki imajo alkalni učinek.

Količina:
REDNA CENA 55,30 € / l
5,53 €
-5% 5,53 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
5,25 €
REDNA CENA 28,20 € / l
7,05 €
-5% 7,05 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
6,70 €
REDNA CENA 20,18 € / l
10,09 €
-5% 10,09 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
9,59 €
REDNA CENA 13,33 € / l
33,32 €
-5% 33,32 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
31,65 €

Prevzem pri vašem servisnem PICK UP partnerju

Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Vam lahko pomagamo?

Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.

Priljubljeni izdelki