Hruškin kis

-%
Hruškin kis

Priljubljen sadni kis iz najboljših hrušk

Ko hruške jeseni na drevesih visijo debele in rdečkaste, je čas, da Pödör razmisli o hruškovem kisu. Pödör uporablja le najboljše in zrelo sadje, da doseže nepogrešljiv okus hrušk. Popolnoma naraven in seveda brez dodatkov, aroma hruškovega kisa ni ponarejena. Meseci staranja kisa v lesenih sodih zagotavljajo okusno doživetje. Naj vas ne preseneti, če je v steklenici nekaj usedline. Je popolnoma naraven in celo znak neokrnjene kakovosti.

Tako kot vsi sadni kis ima hruškov kis številne sestavine, ki jih vsebuje tudi hruške. Vitamini A, B in C so po fermentaciji prisotni tudi v končnem izdelku in krepijo imunski sistem od znotraj. Ocetna kislina v hruškovem kisu pomaga razgraditi ogljikove hidrate in maščobe med prebavo. Hruškov kis svoj antibakterijski učinek kaže na več načinov: v želodcu in črevesju, pa tudi neposredno v ustih za nadležen slab zadah.

SESTAVINE

Hruškin kis

PREHODNE INFORMACIJE

100 g vsebuje v povprečju:

Energetická hodnota51kJ /12kcal

Maščobe0g

Saturated fatty acids0g

Ogljikovi hidrati3g

Sladkor3g

Beljakovine0g

Ballaststoffe0g

Sol0g

SKLADIŠČENJE

Kis je treba vedno zaščititi pred svetlobo in hraniti zaprtega. V teh pogojih njegova kakovost ostaja praktično v nedogled.

Usedlina je naravna in ni znak slabše kakovosti.

Nefiltriran sadni kis - pred uporabo pretresite!

Država izvora: Avstrija

Uporaba hruškinega kisa

S sadnimi kisi Pödör ima sadje glavno vlogo! Zato ni presenetljivo, da ima hruškov kis tako čudovit saden okus. Svežino hrušk dodatno oplemenitimo z orehovo noto, ki nastane v procesu naravnega vrenja. Hruškov kis je idealna priloga k solatam vseh vrst, lahko pa tudi razvije poln okus s solato iz listov, redkev in špinačo. Olja solate, ki se odlično podajo hruškovemu kisu, so sončnično olje in bučno olje. Poskusite hruškov kis poleg klasičnih solat, na primer za obogatenje svežega avokada!

Količina:
REDNA CENA 60,70 € / l
6,07 €
-5% 6,07 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
5,77 €
REDNA CENA 33,56 € / l
8,39 €
-5% 8,39 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
7,97 €
REDNA CENA 25,20 € / l
12,60 €
-5% 12,60 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
11,97 €

Prevzem pri vašem servisnem PICK UP partnerju

Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Vam lahko pomagamo?

Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.

Priljubljeni izdelki