Zeleni poper - v zrnju
Naš zeleni poper prihaja iz gorskega, gozdnatega zaledja obale Malabar v državi Kerala na jugozahodu Indije. Ta regija na splošno velja za dom popra. Tu ga gojijo združenja malih kmetov, nezrelo ročno nabirajo od začetka novembra do sredine januarja in ga rahlo posušijo. Zeleni poper v regiji proizvajajo šele od poznega 20. stoletja in ga običajno ponujajo v slanici ali kisu. Vendar pa ti ponarejajo fin okus zelene paprike.
Naš zeleni poper ima svežo aromo in prijetno toploto. Sveže mleti zeleni poper se uporablja za aromatiziranje svinjine, piščanca, morskih sadežev, rib ali teletine. Poskusite sveže jagode, subtilno aromatizirane z mletim zelenim poprom ali zrel mango - resnično izjemno okusno doživetje.
Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.
Priljubljeni izdelki