Jabolčno balzamična krema

-%
Jabolčno balzamična krema
Jabolčno balzamična krema
Jabolčno balzamična krema
Jabolčno balzamična krema

Kremasta poslastica s sadnim okusom

Obstaja veliko razlogov za uporabo fine jabolčne balzamične kreme podjetja Pödör. Na primer, tu so okusna jabolka, nedvomno kremasta konsistenca, množica možnosti priprave ... Da ne omenjam 100 -odstotne gotovosti, da se uporabljajo le najboljše sestavine. Sami vidite: Krema iz jabolčnega balzamičnega kisa, zorjena v lesenih sodih, je prepričljiva iz več razlogov. Najpomembnejši je verjetno intenzivno saden okus jabolk. Prepričani smo: na koncu vas bo presenetila nepogrešljiva aroma.

S dolgoletnimi izkušnjami ni čudno, da na koncu le najboljši rezultat za naše stranke konča v trgovini. Krema iz jabolčnega balzamičnega kisa je dobesedno balzam za dušo in brbončice. Najboljše sestavine iz svežih jabolk v kombinaciji z nizko kislostjo balzamičnega kisa niso le dobre za vaše telo, ampak tudi za vašo dušo v kombinaciji z okusnimi jedmi. Znano je, da gre ljubezen skozi želodec in številne zadovoljne stranke Pödör so se že zaljubile v kremo iz jabolčnega balzamičnega kisa.

SESTAVINE

100% naravna jabolčna balzamična krema, zorjena v lesenih sodih, fermentirana izključno iz soka visoke kakovosti, strogo nadzorovanih in izbranih svežih jabolk.

PREHODNE INFORMACIJE

100 g vsebuje v povprečju:

Energetická hodnota1565kJ /368kcal

Maščobe0,1g

Saturated fatty acids< 0,1g

Ogljikovi hidrati88g

Sladkor76g

Beljakovine<0,5g

Ballaststoffe0g

Sol0,03g

SKLADIŠČENJE

Kis je treba vedno zaščititi pred svetlobo in hraniti zaprtega. V teh pogojih njegova kakovost ostaja praktično v nedogled.

Usedlina je naravna in ni znak slabše kakovosti.

Nefiltriran sadni kis - pred uporabo pretresite!

Država izvora: Nemčija

Uporaba jabolčno balzamične kreme

Krema iz jabolčnega balzamičnega kisa Pödör je kremast spremljevalec različnih jedi in pravi vrhunec, zlasti v lahki kuhinji. Caprese z mesnatimi paradižniki in bivolsko mocarelo se z nekaj kapljicami jabolčne kreme iz balzamičnega kisa spremeni v obrok za prave poznavalce. Pravi Italijan!

Jabolčna balzamična krema je odlična tudi v jutranjem musliju, proseni kaši ali v sadnih smutijih in prinaša raznolikost v vašo kuhinjo. Juhe in solatni izdelki dobijo nekaj takega le z dodatkom jabolčne balzamične kreme Pödör.

Količina:
REDNA CENA 126,00 € / l
12,60 €
-5% 12,60 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
11,97 €
REDNA CENA 98,88 € / l
24,72 €
-5% 24,72 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
23,48 €
REDNA CENA 86,02 € / l
43,01 €
-5% 43,01 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
40,86 €

Prevzem pri vašem servisnem PICK UP partnerju

Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Vam lahko pomagamo?

Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.

Priljubljeni izdelki