Tigrasti poper - v zrnju
Ta izredna posebnost popra prihaja iz strogo zaščitenega naravnega rezervata v visokogorju obale Malabar, ki se nahaja v državi Kerala na jugozahodu Indije. Pridelujejo ga kmečke skupine proizvajalcev daleč od katere koli civilizacije. To neokrnjeno okolje je znano po veliki biotski raznovrstnosti, v kateri živijo tudi tigri in sloni.
Količine letine tega tradicionalnega popra so zelo majhne, vendar je vsebnost arom in arom, kot so eterična olja, bistveno višja kot pri večini vrst popra. Poper ročno poberemo in posušimo na soncu. Najbolje je, da naš tigrasti poper vedno uporabljate sveže mlet, da boste lahko v celoti uživali v njegovi edinstveni, intenzivno sadni aromi. Naš tigrast poper je idealen za pečeno meso in ribe, za omake in enolončnice.
Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.
Priljubljeni izdelki