Bio beli vinski kis

-%
Bio beli vinski kis

Grozdni kis za vsakogar

Dolgoletne izkušnje s proizvodnjo kisa, le kakovostne sestavine in zorenje v lesenih sodih naredijo beli vinski kis Pödör tako edinstven po okusu. Zahvaljujoč velikemu strokovnemu znanju Pödör zlahka ujame sadni okus najboljšega grozdja v steklenici in ga naredi trajnega. Popolnoma brez umetnih konzervansov in arom ter zajamčeno najvišje kakovosti. V nasprotju s svojim velikim bratom, rdečim vinskim kisom, ki okrepi aromo drugih sestavin, beli vinski kis omogoča, da arome pridejo same po sebi.

Preden se okusen beli vinski kis Pödör ustekleniči in proda, zori v lesenih sodih. Tipična in uravnotežena aroma slastnega sadnega grozdja se resnično razvije šele v obdobju zorenja. Preden slastni beli vinski kis končno vstopi v steklenice, ga skozi proces filtriranja osvobodijo naravnih suspendiranih snovi. Kasnejša pasterizacija zagotavlja izjemno dolg rok trajanja, če je shranjena v temi.

 

SESTAVINE

Bio beli vinski kis, antioksidanti, kalijev disulfit

PREHODNE INFORMACIJE

100 g vsebuje v povprečju:

Energetická hodnota82kJ /20kcal

Maščobe0g

Saturated fatty acids0g

Ogljikovi hidrati2g

Sladkor1g

Beljakovine0,2g

Ballaststoffe0g

Sol0g

SKLADIŠČENJE

Kis je treba vedno zaščititi pred svetlobo in hraniti zaprtega. V teh pogojih njegova kakovost ostaja praktično v nedogled.

Usedlina je naravna in ni znak slabše kakovosti.

Nefiltriran sadni kis - pred uporabo pretresite!

Država izvora: Avstrija

CERTIFIKAT

BIO izdelki podjetja PÖDÖR so certificirani po strogih merilih. Če želite izvedeti več, sledite tej povezavi.

Uporaba belega vinskega kisa

Ne preveč sladko in ne preveč kislo - beli vinski kis iz visokokakovostnega belega grozdja Pödör prepriča s svojim prijetno pikantnim okusom. Resnično omogoča, da okusi drugih sestavin eksplodirajo, zato je čudovito primeren za fine solate ali za mariniranje fine zelenjave, kot je avokado.

Tudi v začetku se je beli vinski kis zaradi kislosti pogosto uporabljal kot naravni konzervans. Sesekljano zelenjavo lahko konzerviramo v belem vinskem kisu in brez težav shranimo na hladnem ter ima prijetno svetlo in kislo aromo. Beli vinski kis Pödör se čudovito ujema z blagim olivnim oljem. Naš nasvet: V marinado za naslednjo praznično pečenko vmešajte nekaj belega vinskega kisa in pustite, da se čez noč strdi v hladilniku. Beli vinski kis daje mesu dodaten okus in postane bolj nežen.

Količina:
REDNA CENA 54,60 € / l
5,46 €
-5% 5,46 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
5,19 €
REDNA CENA 27,52 € / l
6,88 €
-5% 6,88 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
6,54 €
REDNA CENA 19,56 € / l
9,78 €
-5% 9,78 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
9,29 €

Prevzem pri vašem servisnem PICK UP partnerju

Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Vam lahko pomagamo?

Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.

Priljubljeni izdelki