Barvit robidov kis
Izjemen jagodni kis
Njegova izjemna vijolična barva naredi robidov kis dragulj v vaši kuhinji. Gurmanska ljubezen gre skozi želodec, kot je znano, zato Pödör zagotavlja, da vsaka kapljica kisa izpolni vaša velika pričakovanja. Robidov kis iz svežih jagod ima zelo saden okus in daje predstavo o tem, koliko debelega sadja je v njem. Robidov kis je narejen le iz najboljših jagod, ki so skrbno nabrane in iz njih narejen sok. V dveh fermentacijskih postopkih se najprej proizvede alkohol, ki se nato pretvori v kislino. V Pödörju se to dogaja po strogih predpisih o kakovosti v visoko kakovostnih lesenih sodih.
Sadni kisi so še posebej bogati s hranili, saj so v kisu prisotni tudi številni vitamini, minerali in elementi v sledovih sadja. Provitamin A je še posebej radodaren pri robidah, ki se v telesu pretvorijo v vitamin A. Zadostna količina vitamina A je bistvenega pomena za zdrave oči. Drugi vitamini v robidah so vitamini C, E in skupina B, ki krepijo imunski sistem. Čeprav so vitamini v nižji koncentraciji kot v svežem sadju, ocetna kislina dopolnjuje aktivni kompleks z antibakterijskim učinkom.
Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.
Priljubljeni izdelki