Barvit robidov kis

-%
Barvit robidov kis

Izjemen jagodni kis

Njegova izjemna vijolična barva naredi robidov kis dragulj v vaši kuhinji. Gurmanska ljubezen gre skozi želodec, kot je znano, zato Pödör zagotavlja, da vsaka kapljica kisa izpolni vaša velika pričakovanja. Robidov kis iz svežih jagod ima zelo saden okus in daje predstavo o tem, koliko debelega sadja je v njem. Robidov kis je narejen le iz najboljših jagod, ki so skrbno nabrane in iz njih narejen sok. V dveh fermentacijskih postopkih se najprej proizvede alkohol, ki se nato pretvori v kislino. V Pödörju se to dogaja po strogih predpisih o kakovosti v visoko kakovostnih lesenih sodih.

Sadni kisi so še posebej bogati s hranili, saj so v kisu prisotni tudi številni vitamini, minerali in elementi v sledovih sadja. Provitamin A je še posebej radodaren pri robidah, ki se v telesu pretvorijo v vitamin A. Zadostna količina vitamina A je bistvenega pomena za zdrave oči. Drugi vitamini v robidah so vitamini C, E in skupina B, ki krepijo imunski sistem. Čeprav so vitamini v nižji koncentraciji kot v svežem sadju, ocetna kislina dopolnjuje aktivni kompleks z antibakterijskim učinkom.

SESTAVINE

Robidov kis

PREHODNE INFORMACIJE

100 g vsebuje v povprečju:

Energetická hodnota51kJ /12kcal

Maščobe0g

Saturated fatty acids0g

Ogljikovi hidrati3g

Sladkor3g

Beljakovine0g

Ballaststoffe0g

Sol0g

SKLADIŠČENJE

Kis je treba vedno zaščititi pred svetlobo in hraniti zaprtega. V teh pogojih njegova kakovost ostaja praktično v nedogled.

Usedlina je naravna in ni znak slabše kakovosti.

Nefiltriran sadni kis - pred uporabo pretresite!

Država izvora: Avstrija

Uporaba robidovega kisa

Močne jagode in vpadljiva barva, robidov kis doda okus v številnih jedeh. Kis odlično ujame svežino jagodičja, zato ga še posebej priporočajo v poletnih solatah. Sadna kislost je v harmoniji z različnimi olji, vključno z bučnim semenom, orehom, pinjolo, lešnikom in oljem pistacije. Gurmani radi marinirajo meso z robidovim kisom, da meso postane mehkopred pečenjem. Rdeče meso in divjačina sta odlična za to vrsto priprave. Robidov kis pa ne more biti samo dodatek mesu! Sladki kis se odlično poda k sadnim sladicam, kot so kreme ali sadne solate.

Količina:
REDNA CENA 72,50 € / l
7,25 €
-5% 7,25 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
6,89 €
REDNA CENA 45,36 € / l
11,34 €
-5% 11,34 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
10,77 €
REDNA CENA 36,18 € / l
18,09 €
-5% 18,09 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
17,19 €

Prevzem pri vašem servisnem PICK UP partnerju

Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Vam lahko pomagamo?

Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.

Priljubljeni izdelki