Bio makovo olje hladno stiskano

Ponovno odkrita specialiteta olja
Makovo olje je bilo dolgo časa podcenjena in pogosto pozabljena sestavina v evropskih kuhinjah. Svetlo rumeno rastlinsko olje je v zadnjih nekaj letih doživelo preporod - saj lahko naredi več, kot se sprva domneva.
V Pödörjevo makovo olje se znajdejo samo popolnoma zrela semena maka. Poleg tega hladno stiskanje zagotavlja, da se sestavine čim bolj zadržijo.
S skrbnim proizvodnim procesom je olje makovega semena z nežnim okusom enostavno prebavljivo in zato idealno za dietno kuhinjo. Kdor še ni prišteval makovega olja k svojim najljubšim oljem, si bo premislil najpozneje po prvi kapljici svežih testenin!
UPORABA HLADNO STISKANEGA MAKOVEGA OLJA
Makovo olje ima rahlo trpek, rahlo orehast okus, ki ga je mogoče v celoti razviti, zlasti v hladnih jedeh. Zaradi svoje optimalne sestave makovo olje prinaša raznolikost v nizko holesterolno in zdravo kuhinjo. Odlično se poda k parjeni ali surovi zelenjavi, solatam in jedem iz tradicionalne srednjeevropske kuhinje. Ne zaman je svetlo rumeno olje priljubljeno v makovih rezancih, makovih cmokih ali makovih štrukljih.
Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.
Priljubljeni izdelki