Olje iz višnjevih pečk hladno stiskano

-%
Olje iz višnjevih pečk hladno stiskano

Intenziven okus za kuhinjo, zdrav za telo

Zlato rumeno olje semen višnje je redko olje, ki nam še ni znano. Zlato rumeno olje iz jedrca višnje je bilo cenjeno zaradi pozitivnih učinkov na zdravje že v srednjem veku. Zanj je značilna fina sadna nota in neprimerljivo elegantna aroma marcipana.

Višnjeve koščice izberemo sami in jih obdelamo po posebej razviti metodi, jih shranimo v hladilnici in hladno stisnemo s čisto mehanskimi sredstvi. Zahvaljujoč tej nežni pripravi in ​​predelavi naše olje višnjevega semena ohrani vse svoje sestavine.

 

UPORABA HLADNO STISKANEGA OLJA VIŠNJEVIH PEČK 

Dragocene sestavine tega olja pozitivno vplivajo na naše zdravje, zato ne sme manjkati v nobenem gospodinjstvu. Naše olje iz pečk višenj je nežno hladno stiskano in nerafinirano, kar zagotavlja ohranjanje dragocenih sestavin. Hladno stiskano olje višnjevih pečk je še posebej primerno za začinjenje solat, divjačinskih omak in aromatičnih sirov. Številni sadeži postanejo čudovit okus z nekaj kapljicami olja višnjevih pečk in čokoladnimi kosmiči. Nasvet: Za dodaten okus po juhi ali svežih testeninah pokapajte nekaj kapljic olja.

SESTAVINE

100% Olje iz višnjevih pečk

PREHODNE INFORMACIJE

100 g vsebuje v povprečju:

Energetická hodnota3693 kJ/898 kcal

Maščobe99,6g

Saturated fatty acids10,9g

Monounsaturated fatty acids41g

Polyunsaturated fatty acids48,1g

Ogljikovi hidrati0g

Sladkor0g

Beljakovine0g

Sol0g

Lahko vsebuje sledi oreščkov, arašidov in sezama!

OMEGA MAŠČOBNE KISLINE

Omega-3 0,1 g
Omega-6 44 g
Omega-7 0,9 g
Omega-9 36 g

SKLADIŠČENJE

Neodprto, shranjeno na hladnem in suhem mestu, zaščiteno pred sončno svetlobo 14-18 mesecev. Na steklenici je naveden točen rok uporabnosti.

Po odprtju ga je treba uporabiti v 3-4 mesecih, da se ne izgubijo dragocene sestavine.

Nefiltrirano olje - pred uporabo pretresite!

Država izvora: Avstrija

POZITIVNI UČINKI OLJA VIŠNJEVIH PEČK 

Za olje višnjevih pečk je značilen visok delež omega-6 maščobnih kislin in vitamina E. Omega-6 maščobne kisline in vitamin E so pomembne snovi za človeški organizem. Ščitijo celice pred uničenjem in proste radikale naredijo neškodljive.

Velika sestavina višnjevih pečk je oleinska kislina, mononenasičena maščobna kislina, ki je za človeka nepogrešljiva. Te zdrave maščobe je potrebno telseu redno dovajati s hrano.

 

Kmalu na voljo

Prevzem pri vašem servisnem PICK UP partnerju

Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Vam lahko pomagamo?

Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.

Priljubljeni izdelki