Hruškin balzamični kis Velvet

-%
Hruškin balzamični kis Velvet
Hruškin balzamični kis Velvet
Hruškin balzamični kis Velvet
Hruškin balzamični kis Velvet

Odlično se poda k vsem vrstam sira, solatam in omakam

Ali imate radi hruške? Potem vam bo všeč 100 -odstotni naravni hruškov balzamični kis Pödör! V lesene sode Pödör gredo le najzrelejše in najkvalitetnejše hruške. To je tisto, zaradi česar je hruškov balzamični kis tako poseben. Naravno saden okus je za Pödör na prvem mestu, zato se uporabljajo samo ročno nabrane hruške. In te lahko okusite! Hruškov balzamični kis shranjujte zaprt in v temnem prostoru.

Tako lahko uživate v polnem okusu do zadnje kapljice. Naj vas sediment ne preseneti, to je znak njegove naravnosti in kakovosti. Tako kot vsak balzamični kis tudi izvrstni hruškov balzamični kis Pödör vsebuje številne dragocene sestavine. To v kombinaciji z vlakninami, vitamini in minerali hruške ni dobro le za naše brbončice, ampak tudi za naše zdravje.

SESTAVINE

Hruškov kis in koncentrat hruškovega soka

PREHODNE INFORMACIJE

100 g vsebuje v povprečju:

Energetická hodnota476kJ /114kcal

Maščobe0g

Saturated fatty acids0g

Ogljikovi hidrati28g

Sladkor25g

Beljakovine0g

Ballaststoffe0g

Sol0g

SKLADIŠČENJE

Kis je treba vedno zaščititi pred svetlobo in hraniti zaprtega. V teh pogojih njegova kakovost ostaja praktično v nedogled.

Usedlina je naravna in ni znak slabše kakovosti.

Nefiltriran sadni kis - pred uporabo pretresite!

Država izvora: Avstrija

Uporaba hruškovega balzamičnega kisa Velvet

Okusno sadje je za Pödör na prvem mestu. In to lahko po prvi kapljici hruškovega kisa tudi razberete. Nikogar ne bi smelo presenetiti, da se poln okus hrušk idealno ujema s številnimi jedmi. Juhe ali jedi na žaru dobijo ta poseben okus le z nekaj kapljicami. Hruškov balzamični kis je nedvomno odličen, če ga klasično dodamo v solato ali v prelive. Pravi vrhunec okusa je hruškov balzamični kis Pödör v kombinaciji z zrelim sirom. Enostavno prenesite balzamični kis na naslednji pladenj s sirom ali ga potresite neposredno na sir. V kombinaciji z mlečnim izdelkom se sladko -kisla aroma čudovito razkrije. Naš nasvet: nekaj kapljic hruškovega balzamika pokapajte po jedi s testeninami. Okusen, poln okus vas bo navdušil.

Količina:
REDNA CENA 77,40 € / l
7,74 €
-30% 7,74 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
5,42 €
REDNA CENA 50,32 € / l
12,58 €
-30% 12,58 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
8,81 €
REDNA CENA 40,78 € / l
20,39 €
-30% 20,39 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
14,27 €

Prevzem pri vašem servisnem PICK UP partnerju

Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Vam lahko pomagamo?

Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.

Priljubljeni izdelki