Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Beli poper se pridobiva iz popolnoma zrelih oranžnih do rdečkastih plodov popra.
Zunanjo lupino in kašo jagod popra odstranimo tako, da sveže nabrane jagode popra, zapakirane v platnene vreče, namočimo približno 8 do 10 dni, najbolje v počasi tekoči vodi.
To odstrani celulozo iz jedra in jo je mogoče odstraniti mehansko. Jedro bež popra nato posušimo na soncu in v postopku dodatno belimo. Ta kasneje pride na trg kot beli poper.
Beli poper je manj aromatičen kot črni poper, vendar je zelo pekoč, zato ga je treba uporabljati zmerno.
Izdelki Pödör so narejeni izključno iz 100 % naravnih, vrhunskih surovin, ki so očiščene z največjo skrbnostjo.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.