Balzamični kis iz črnega ribeza

-%
Balzamični kis iz črnega ribeza

Sadni balzamični kis z močno barvo

Za uporabo balzamičnega kisa iz črnega ribeza Pödör je veliko razlogov. Na primer, njegov tipično intenziven, saden okus. Ali čudovito dejstvo, da fermentira izključno iz najboljšega ročno izbranega ribeza. Sploh ne želimo omeniti Pödörjevih dolgoletnih izkušenj ... to že veste. In da balzamični kis črnega ribeza vseeno dozori v lesenih sodih. Zaupajte v največjo možno nego in 100 -odstotne naravne sestavine podjetja Pödör.

Balzamični kis iz črnega ribeza hranite zaščiteno pred svetlobo in nepredušno zaprto. Tako nič ne ovira uživanja do zadnje kapljice. Balzamični kis črnega ribeza ima malo nasičenih maščobnih kislin in ima nizko vsebnost natrija. Zato naj bi zniževal holesterol in izboljšal zdravje srca. Zato balzamični kis črnega ribeza redno z z okusnimi solatami - vaše brbončice vam bodo zahvalile!

SESTAVINE

Kis črnega ribeza, koncentrat soka črnega ribeza, med (1%).

PREHODNE INFORMACIJE

100 g vsebuje v povprečju:

Energetická hodnota646kJ /151kcal

Maščobe0g

Saturated fatty acids0g

Ogljikovi hidrati34g

Sladkor30g

Beljakovine<0,5g

Sol<0,03g

SKLADIŠČENJE

Kis je treba vedno zaščititi pred svetlobo in hraniti zaprtega. V teh pogojih njegova kakovost ostaja praktično v nedogled.

Usedlina je naravna in ni znak slabše kakovosti.

Nefiltriran sadni kis - pred uporabo pretresite!

Država izvora: Nemčija

Uporaba balzamičnega kisa iz črnega ribeza

Balzamični kis iz črnega ribeza Pödör je kakovosten in okusen spremljevalec v vaši kuhinji. Ne glede na to, ali jih postrežete z listnatimi solatami, svežim sadjem ali s pecivom in tortami - intenzivno sladko -kisla aroma balzamičnega kisa iz črnega ribeza se odlično poda k različnim okusnim jedem.

Pijače so prav tako izboljšane z dodatkom balzamičnega kisa iz črnega ribeza in iz njih naredijo nekaj zelo posebnega. Če želite to narediti, zmešajte nekaj kapljic črne dobrote v sadnih sokovih ali sadnih čajih. Kupci izdelkov Pödör še posebej poleti radi mešajo balzamični kis črnega ribeza z mineralno vodo. Žlica, pomešana s 400 do 500 mililitri vode, jo spremeni v čudovito osvežilno poletno pijačo. Naš nasvet: Na naslednji večerji svoje goste presenetite s posebno dobrim aperitivom in dodajte nekaj kapljic balzamičnega kisa iz črnega ribeza v prosecco ali penino.

Količina:
REDNA CENA 99,30 € / l
9,93 €
-5% 9,93 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
9,43 €
REDNA CENA 76,64 € / l
19,16 €
-5% 19,16 NAROČNIK KLUBA S POPUSTOM
ČLAN KLUBA
18,20 €

Prevzem pri vašem servisnem PICK UP partnerju

Verfügbarkeit und Preis auf Anfrage!
Vam lahko pomagamo?

Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.