Bio trsni sladkor panela
Naš sladkor Bio Panela pridobivamo s vrenjem čistega soka sladkornega trsa. Zaradi tradicionalne in nežne obdelave ohranja številne svoje vitalne snovi.
Fine note karamela, karamele, medu in pridih sladkega korena naredijo ta celoten trsni sladkor pravo doživetje.
V Kolumbiji se sladkor Panela tradicionalno uporablja predvsem v toplih in hladnih napitkih: odvisno od okusa dodate sladkor Pamela v hladno ali vročo vodo, po okusu dodate kanček svežega limetinega soka in uživate v pustolovščini.
S svojim posebnim okusom je še posebej primeren za sladkanje kave, espressa in čaja. Odlična pa je tudi za peko in kuhanje. Eksperimentirajte in pustite, da vas osvojijo številne možne uporabe 100 % čistega naravnega sladkorja. Tako se posladkaš danes!
Pišite nam ali nas pokličite v delovnih dneh med uradnim delovnim časom od 9.00 do 16.00 na naslednjo telefonsko številko 040 798 343.
Priljubljeni izdelki