Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Po popru je paprika najpomembnejša in najpogosteje uporabljena začimba v večini evropskih kuhinj. Rastlinski rod paprika spada v družino velebilje. Plodovi, imenovani stroki, so zelo pisani in zorijo v več barvnih stopnjah, od zelene do rumene in rdeče. Našo dimljeno papriko v prahu izbrano in ročno nabrano popolnoma zrelo svetlo rdečo papriko, prekajamo nad hrastovim lesom in posušimo. Ta postopek traja več dni, ko paprika izgubi več kot 90% svoje teže. Po dimljenju posušene stroke nežno zmeljemo. Nastala dimljena paprika v prahu prepriča z aromatičnim dimljenim, a tudi sadnim okusom. V Španiji se začimba uporablja v številnih tradicionalnih jedeh, kot sta klobasa chorizo ali paella. Poleg tega se dimljena paprika odlično poda k vsem jedem, ki prenašajo dimljeno noto. Uporaba: mesne jedi, juhe in omake, krompirjeve jedi, zelenjava, jedi iz riža, testenine, paella, golaž, izdelki z žara, enolončnice
Izdelki Pödör so narejeni izključno iz 100 % naravnih, vrhunskih surovin, ki so očiščene z največjo skrbnostjo.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.