Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Steklo je neprepustno za pline, brez vonja in okusa. Ne reagira z drugimi snovmi, zato je najboljša izbira za preprečevanje prehoda škodljivih snovi v živila. Ker prenese temperature do 500 °C, omogoča toplotno sterilizacijo hrane v embalaži. Steklo se lahko higienično očisti tudi pri visokih temperaturah pomivanja. Poleg belega se proizvaja tudi zeleno in rjavo steklo. Zeleno steklo prepušča del UV-žarkov, rjavo pa jih skoraj popolnoma blokira – zato je idealno za svetlobno občutljiva živila, kot so jedilna olja in sokovi.
Steklo je zaradi svoje visoke možnosti recikliranja okolju prijazen embalažni material.
Odločite se
Uporabite naše steklene kozarce znova! Drugič, tretjič ali še večkrat.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.