Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Tople kaše za zajtrk so najboljši vir energije. Ajdova kaša, pripravljena z mandljevim mlekom, postrežena s hladno stiskanimi olji, pikantnim jabolkom in jogurtom, ni le zdrav, ampak tudi okusen zajtrk.
Ajdo dobro operemo s čisto vodo in jo v ponvi z mandljevim mlekom in ščepcem soli zavremo. Ko zavre, dodamo ksilitol in pokrito dušimo 30 minut. Ko je kaša gotova, pokrijemo in pustimo počivati 10 minut.
Jabolka olupimo, naribamo, iztisnemo sok in vse zmešamo s kutinovim kisom. Pred serviranjem v še mlačno kašo vmešamo olja in zmešamo z naravnim jogurtom, medom in jabolkom.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.