Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Za zajtrk ali malico ni nič boljšega kot okusna omleta. V tem receptu sta omleti dodana slanina in savojsko zelje, obogatena z bučnim oljem.
Slanino narežemo na kocke, savojsko zelje narežemo na drobne trakove in skupaj prepražimo na repičnem olju v manjši ponvi (premera cca 20 cm).
Jajca z malo soli stepemo do pene in prelijemo slanino in savojsko zelje.
Zmanjšajte ogenj, da se jajca hitro in enakomerno kuhajo. Z lopatko dvignite robove omlete, tako da tekoče jajce teče od sredine navzdol v ponev in se skuha.
Še vroče preložimo na krožnik, prepognemo na polovico in nato na tretjine ter na koncu pokapamo z bučnim oljem.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.