Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Ta recept za domačo jetrno kremo je lažje narediti, kot si mislite. Tukaj je klasična varianta okusa, ki dobi tisto nekaj s hladno stiskanim orehovim oljem in hruškovim balzamičnim kisom. Rezultat je pravi ognjemet okusov.
Čebulo drobno narežemo, česen pretlačimo in prepražimo z dvema žlicama repičnega olja.
Piščančja jetra očistimo, dobro operemo, narežemo na koščke in dodamo čebuli. Začinimo s soljo, poprom in kumino ter kuhamo toliko časa, da so koščki jeter kuhani (približno 6-7 minut).
Dodamo rozine, gorčico in mleto papriko, kuhamo 1-2 minuti, na koncu dodamo smetano in kuhamo še minuto.
Pustite, da se vse ohladi, nato pa zmešajte z 2 žlicama orehovega olja in hruškovim balzamičnim kisom do kremastega. Nalijte v kozarce in prelijte z orehovim oljem.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.