Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Jeseni in pozimi se telo nagiba k čokoladi in sladicam, zato je ob koncu tedna lahko del tega tudi brezglutenska torta. Browniji z moko iz tigrovih oreščkov so pripravljeni v kratkem času in čudovito dišijo po olju makadamije.
Olje makadamije zmešajte z moko iz tigrovih oreščkov in mešajte v mešalniku, dokler ne dobi kremaste konsistence kot mehko maslo.
Čokolado damo v posodo za mešanje skupaj s sladkorjem in stopimo nad vodno kopeljo. Odstavimo in pustimo, da se malo ohladi.
Sedaj čokoladi dodajte mešanico tigrove moke in olja ter eno za drugim vmešajte jajca.
Pekač 20 x 20 cm obložimo s papirjem za peko in vlijemo zmes. Zdaj pecite torto v predhodno ogreti pečici na 170 stopinj 22-24 minut.
Brownije se ne sme peči predolgo. Najboljšega okusa je samostojno ali z vanilijevim sladoledom ali sadno omako.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.