Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
V skledo damo jajce in smetano, začinimo s soljo in poprom ter naribamo česen.
Nato naribajte 50 gramov parmezana (ali Grana Padano).
Dodajte štiri žlice olja pinjol.
V skledi zavremo vodo, posolimo in nato dodamo tagliatelle. Kuhajte al dente.
Lososov file narežite na trakove. V ponvi segrejemo žlico repičnega olja in na majhnem ognju kratko prepražimo na obeh straneh. Ribo vzamemo iz ponve in odstavimo na krožnik.
Medtem na suhi ponvi prepražimo pinjole in pustimo, da se ohladijo na krožniku.
Končnim testeninam dodamo špinačne liste, premešamo, prelijemo s prej pripravljeno omako in premešamo.
Za serviranje prelijte z lososom in preostalim parmezanom, nato pa potresite s popečenimi pinjolami.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.