Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Chimichurri omaka je zeliščna omaka z oljem in kisom, ki jo v mehiški kuhinji postrežejo z mesom na žaru in klobasami. Tukaj je omaka za nabodala iz mletega mesa.
Peteršilj, mlado čebulo, česen in čili drobno sesekljamo.
V posodo damo jabolčni balzamični kis in polovico soli ter počakamo, da se kristali soli raztopijo. Nato dodamo olja in ščepec popra.
Prelivu dodajte zelišča in ohladite, dokler zmes ni pripravljena za uporabo.
Mleto meso zgnetemo z rumenjakom, preostalo soljo in 1-2 ščepcema popra.
Mesno maso oblikujemo na lesena nabodala in nato v ponvi prepražimo z 1 do 2 žlicama sončničnega olja. Okrasite s chimichurri omako.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.