Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Krompir zavremo v slani vodi in kuhamo 20-22 minut, nato odcedimo in pustimo, da se na kratko ohladi. Krompir še vroč pretlačite skozi stiskalnico za krompir v skledo.
Polovico rukole narežemo na majhne koščke in zmešamo s čebulo, skuto z nizko vsebnostjo maščob, mineralno vodo in lanenim oljem Pödör, začinimo z morsko soljo in poprom.
Z rezalnim obročem premera 9-10 cm razdelimo krompirjevo mešanico na 2 krožnika, postrežemo preostalo rukolo, rahlo začinimo z morsko soljo in po vrhu namažemo z 2 žlici lanenega olja Pödör.
Grozdje razpolovimo in razporedimo.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.