Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Pečico segrejte na 200 stopinj, kroženja zraka.
Krompir razpolovimo, rožmarin sesekljamo, česen prepolovimo in damo v skledo z repičnim oljem in malo morske soli, vse dobro premešamo in nato položimo na pekač, obložen s peki papirjem, dobro razporedimo. Pečemo v vroči pečici 45-50 minut.
Za majonezo morajo biti vse sestavine na sobni temperaturi. Mleko z medeno gorčico, papriko v prahu in malo morske soli damo v visok mešalnik in zmešamo z ročnim mešalnikom, počasi vmešamo sončnično olje, dodamo kis in nato vmešamo laneno olje.
Slanino popečemo v ponvi brez maščobe na obeh straneh do hrustljave in odcedimo na kuhinjskem papirju. Slanino z nožem sesekljamo in vmešamo v pripravljeno majonezo.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.