Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Četrtine hrušk narežemo na ne predebele rezine. V kozici stopimo sladkor, dodamo šalotko, ingver, česen, čili in rožmarin ter kuhamo minuto, dodamo koščke hrušk, razgladimo s kisom in dušimo na majhnem ognju s pokrovom 10-12 minut.
Medtem piščančje prsi rahlo solimo in jih v ponvi na Pödör sezamovem olju na srednjem ognju popečemo 2-3 minute na obeh straneh. Dodamo koščke šalotke in vejico rožmarina ter pečemo na majhnem ognju 4-5 minut. Nato pustimo počivati 2-4 minute, najbolje s pokrovom, brez dodajanja toplote.
Čatni zgostimo z mešanim škrobom do želene konsistence, zavremo in začinimo z morsko soljo.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.