Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Četrtine hrušk narežemo na ne predebele rezine. V kozici stopimo sladkor, dodamo šalotko, ingver, česen, čili in rožmarin ter pustimo vzhajati minuto, dodamo koščke hrušk, prelijemo s kisom in na majhnem ognju s pokrovom dušimo 10-12 minut.
Medtem piščančje prsi rahlo posolimo in jih v ponvi s Pödör sezamovim oljem na srednjem ognju pražimo 2-3 minute na vsaki strani. Dodamo koščke šalotke in vejico rožmarina ter kuhamo na majhnem ognju 4-5 minut. Nato pustite počivati 2-4 minute, najbolje s pokrovom, brez toplote.
Čatni zgostimo z mešanim škrobom do želene konsistence, zavremo in začinimo z morsko soljo.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.