Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
2 stebli peteršilja in kopra odstavimo, preostala zelišča drobno sesekljamo, damo v skledo s kaparami in dodamo malo limonine lupinice. Granatno jabolko prepolovite in z žlico odstranite koščke.
Ribo razpolovimo, posolimo in damo v plitko ponev s 150 g vode, 3 rezinami limone, šalotko ter 2 stebloma peteršilja in kopra. Ponev segrejemo, dokler tekočina ne zavre, pokrijemo in pustimo stati na majhnem ognju 12-14 minut.
Zeliščam dodajte semena granatnega jabolka z balzamičnim kisom in olivnim oljem, dobro premešajte in začinite z morsko soljo. Ribo vzamemo iz lonca, jo odcedimo na kuhinjskem papirju in postrežemo z gremolato, šalotko in svežo limono.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.