Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Pesto je mogoče pripraviti na različne načine in njegova uporaba je vsestranska. Ta recept za pesto s sezamom se odlično ujema z mesom na žaru, zelenjavo, testeninami ali sendviči.
Sezamova semena pražimo v suhi ponvi, dokler se ne razvije aroma. Nato pustite, da se ohladi.
Peteršilj operemo, osušimo in drobno sesekljamo. Česen olupimo in narežemo na manjše koščke.
Na koncu dajte vse sestavine v blender in zmiksajte do kremastega.
Višnjev kis se še posebej dobro ujema z aromo sezamovega olja.
Končan pesto prelijemo v steriliziran, čist kozarec in ga prelijemo s sezamovim oljem ter hranimo v hladilniku. V hladilniku bo držal 2-3 tedne.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.