Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Ena najbolj čudovitih hladnih juh v mediteranski kuhinji je gazpačo. Priprava se razlikuje glede na regijo, vendar je glavna sestavina vedno svež, zrel paradižnik. V tem gazpaču arome poudarita fini paradižnikov kis in konopljino olje.
Jajce trdo skuhamo in ko se ohladi, drobno sesekljamo.
Paradižnik operemo in narežemo na koščke.
Operite, olupite in narežite kumare na koščke.
Zelenjavo v blenderju zmiksamo s česnom, soljo, poprom, kisom in kruhom.
Ko je juha kremasta, med mešanjem počasi dodajamo olje.
Občasno ustavite mešalnik, da v juho pride manj zraka. Pred serviranjem dobro ohladite. Uživajte s kuhanim jajcem.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.