POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
Registracija
POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
PÖDÖR VELEPRODAJA
REGISTRACIJA TRGOVCA IN GASTRONOMIJE

Kot trgovec na drobno, debelo ali gostinsko podjetje lahko kupujete po veleprodajnih cenah z vsemi dodatnimi ugodnostmi. Kot prodajalec se odločite za izbiro in količino izdelkov Pödör Premium, ki bi jih radi ponudili v svoji trgovini. Lahko pa sodelujete tudi samo kot PICK UP partner.

Registracija

Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.

Prijavite se
Išči

Božični medenjaki s Pödör tigrovo moko in Pödör arašidovim oljem

Brez pšenice
Brez mleka
Brez soje
Brez koruze
115 Min.
33

Priprava

01

V veliki skledi zmešajte presejano tigrovo moko, ovsene otrobe, sol, sodo bikarbono in začimbe za medenjake.

02

V manjši posodi stepemo jajca in beljake. Dodamo arašidovo olje, med in notranjost strganega vanilijevega stroka. Nastalo zmes vlijemo v skledo s suhimi sestavinami. Testo temeljito pregnetemo. Lepljivo maso lahko gnetemo tudi ročno. Če testo nima želene konsistence in se drobi, dodajte žlico medu.

03

Testo položimo med dva lista peki papirja in ga razvaljamo v približno 3-5 mm debel pravokotnik. Razvaljano testo pustimo počivati ​​v hladilniku 1,5 ure pokrito s folijo.

04

Ohlajeno testo potresemo z mandljevo moko in izrežemo z modelčki za piškote. Testo je treba hitro obdelati, saj bo postalo zelo lepljivo, ko se bo med začel topiti.

05

Medenjake položimo na pekač, obložen s peki papirjem, in pečemo pri 175 stopinjah 10 do 12 minut, dokler robovi ne porjavijo. Pustite, da se popolnoma ohladi, preden okrasite.

06

Priprava glazure:

Stepite beljak in dodajte presejan sladkor v prahu. Dodajte toliko sladkorja, da naredite gosto testo. Po stepanju mora masa imeti konsistenco kisle smetane. Za okrasitev uporabite vrečko ali navadno plastično vrečko z odrezanim vogalom.

Nasveti:

Surovo testo pustimo počivati ​​v hladilniku vsaj 1,5 ure in največ 12 ur pred peko, da se ne sprime, ko ga razvaljamo, tako so gotovi medenjaki mehkejši.

Sestavine
za porciji Merska enota: EUUSUK
150 g
Moka iz tigrovih oreščkov, delno razmaščena
4.5 jedilna žlica
130 g
Ovseni otrobi
1 ščepec
Sol
1 kos
Vanilijev strok
7 čajna žlička
Med
1 kos
Jajca
1 čajna žlička
Začimbe za ingverjevo pecivo
1/4 jedilna žlica
Natrijev bikarbonat
1 kos
Beljak
200 g
Sladkor v prahu

DIETNO

Brez pšenice Brez mleka Brez soje Brez koruze

POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
Registracija
POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
PÖDÖR VELEPRODAJA
REGISTRACIJA TRGOVCA IN GASTRONOMIJE

Kot trgovec na drobno, debelo ali gostinsko podjetje lahko kupujete po veleprodajnih cenah z vsemi dodatnimi ugodnostmi. Kot prodajalec se odločite za izbiro in količino izdelkov Pödör Premium, ki bi jih radi ponudili v svoji trgovini. Lahko pa sodelujete tudi samo kot PICK UP partner.

Registracija






VREDNO GA JE PRIPOROČITI DRUGIM!
BREZPLAČNI VZORCI
Že ob prvem nakupu v spletni trgovini
0

To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.