POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
Registracija
POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
PÖDÖR VELEPRODAJA
REGISTRACIJA TRGOVCA IN GASTRONOMIJE

Kot trgovec na drobno, debelo ali gostinsko podjetje lahko kupujete po veleprodajnih cenah z vsemi dodatnimi ugodnostmi. Kot prodajalec se odločite za izbiro in količino izdelkov Pödör Premium, ki bi jih radi ponudili v svoji trgovini. Lahko pa sodelujete tudi samo kot PICK UP partner.

Registracija

Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.

Prijavite se
Išči

Pustni krofi z makovo moko

Krof je tipično pustno pecivo, v hladnih mesecih pa je vedno odlična sladica. Visokokakovostna makova moka in glazura iz kisa iz črnega ribeza naredita ta recept za krofe nepozaben.

Vegetarian food
Brez soje
Brez koruze
80 Min.
80

Priprava

01

V posodi za mešanje temeljito premešamo moko, makovo moko, ščepec soli in 35 g sladkorja v prahu.

02

Mleko segrejemo, dodamo približno 5 g sladkorja v prahu in stresemo v svež kvas. Počakajte, da kvas vzhaja.

03

V moko dodamo kvas skupaj z rumenjakom in 3 žlicami repičnega olja, premešamo in gnetemo testo 3 do 4 minute.

04

Pregneteno testo potresemo z malo moke, skledo pokrijemo s prozorno folijo in pustimo na toplem vzhajati.

05

Vzhajano testo na pomokani površini razvaljamo na 2 cm debelo in z rezalnikom izrežemo 5 cm krofe. Nato pustite počivati ​​še 20 minut.

06

Vzhajane krofe na sredini s hitrimi gibi razredčimo in popečemo na vročem oljčnem olju z obeh strani. Krofe vedno dajte v olje, najprej sploščeno stran.

07

100 g sladkorja v prahu presejemo in zmešamo z dvema žlicama črnega ribeza balzamičnega kisa. Glazura dobi še bolj intenzivno barvo, če ji dodamo ščepec rdeče pese v prahu, lahko pa jo izpustimo. Glazure ne mešajte, dokler krofi niso gotovi, sicer se bo hitro spet strdila.

08

Ohlajene krofe potopite vanj. Na koncu pustimo, da se glazura na krofih posuši.

Nasveti:

Ohlajeno olje precedimo in shranimo za pozneje. Preostanka testa ne gnetite in ponovno uporabite, ker bo postalo podobno listnatemu testu. Bolje je, da narežemo na manjše kose in spečemo, da ne pride do odpadkov.

Sestavine
za porciji Merska enota: EUUSUK
50 g
Bio moka iz makovih semen, delno razmaščena
300 g
Moka
2 kos
Rumenjak
190 ml
Mleko
140 g
Sladkor v prahu
1 ščepec
Sol
20 g
Kvas
1 ščepec
Pesa v prahu

DIETNO

Vegetarian food Brez soje Brez koruze

POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
Registracija
POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
PÖDÖR VELEPRODAJA
REGISTRACIJA TRGOVCA IN GASTRONOMIJE

Kot trgovec na drobno, debelo ali gostinsko podjetje lahko kupujete po veleprodajnih cenah z vsemi dodatnimi ugodnostmi. Kot prodajalec se odločite za izbiro in količino izdelkov Pödör Premium, ki bi jih radi ponudili v svoji trgovini. Lahko pa sodelujete tudi samo kot PICK UP partner.

Registracija






VREDNO GA JE PRIPOROČITI DRUGIM!
BREZPLAČNI VZORCI
Že ob prvem nakupu v spletni trgovini
0

To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.