Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
To provansalsko dobroto, tapenado, priporočamo k vinu ob poletnih večerih ali kot predjed za večerjo s prijatelji. Ime je dobila po kaprah, ki jih vsebuje, vendar so glavna sestavina črne olive. Priprava je enostavna in hitra. Rezultat je še posebej pikantna jed.
Olive in kapre odcedimo ter jih z ostrim nožem na drobno sesekljamo skupaj s fileji sardonov.
Peteršilj zelo drobno sesekljamo in skupaj s stisnjenim česnom dodamo mešanici kaper in oliv.
Začinimo s poprom in rdečim vinskim kisom ter na koncu vmešamo še sončnično olje, dokler ne postane kremasto.
Postrezite namazano na popečeni bageti. Namesto peteršilja začinimo s svežo baziliko.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.