Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Poleti ni lažje in hitrejše večerje kot bučke na žaru. Z neustavljivo omako iz mete, jogurta in arašidovega olja postanejo nekaj prav posebnega.
Bučke operemo in odrežemo konce. Po dolžini prepolovimo in narežemo na tanke rezine. V ponvi za žar na malo sončničnega olja prepražimo v več serijah.
Za majonezo v mešalnik dodamo olja, sojino mleko, ščepec soli, malo mletega popra, kutinov kis in gorčico.
Sestavine mešajte 10-15 sekund, dokler majoneza ne dobi svoje konsistence.
Končni majonezi dodamo žlico sveže sesekljane mete in jogurt.
Za serviranje na bučke na žaru razdrobite feta sir.
Sestavine za majonezo naj bodo vse enake temperature – najbolje iz hladilnika – sicer ne bo kremasta.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.