Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Rösti, Röschti, Brausi ali Bräusi, ne glede na to, kako jim rečemo, z bučkami niso le okusni, ampak tudi zdravi. Postrežen s skuto, pomešano z bučnim oljem, je popoln obrok.
Bučke operemo in naribamo skupaj s čebulo. Dodamo 2 ščepca soli in počakamo, da sol potegne nekaj vode iz bučk, nato pa vodo iztisnemo iz bučk.
Bučke potresemo s poprom in dodamo drobno nariban česen, moko iz bučnih semen, moko in jajca. Dobro premešaj.
Prepražimo na vročem oljčnem olju. Oblikujte manjše porcije in popecite na obeh straneh do zlato rjave barve.
Postrezite z rahlo osoljeno skuto in pokapajte z bučnim oljem.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.