Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Bučo narežemo na večje kose in položimo na pekač s prepolovljenim česnom. Pečemo približno 40 minut pri 200 stopinjah, dokler buča ni zelo mehka. Ko je pečena, pustite, da se rahlo ohladi in olupite kožo.
Na repičnem olju prepražimo drobno sesekljano čebulo in dodamo 3 žlice hruškovega balzamičnega kisa.
Nato dodamo bučo in česen, zalijemo s piščančjo/zelenjavno juho in na majhnem ognju kuhamo nekaj minut.
Z ročnim mešalnikom naredimo pire.
Na koncu dodamo smetano in pomarančni sok, ki ga po potrebi razredčimo z malo vode in dušimo še nekaj minut, vendar ne zavremo!
Za serviranje pokapajte 1 žlico bučnega olja.
Ne uporabljajte smetane z zmanjšano vsebnostjo maščob, ampak vsaj 30% maščobe.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.