Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Eine beliebte Speise im Herbst ist die Kürbiscremesuppe. Diese Suppe wird mit Kokosmilch, Sesamöl und dem zarten Kirschessig zu einem ganz besonderen Genusserlebnis.
Krompir olupimo, narežemo na majhne kocke in skuhamo v slani vodi do mehkega.
Čebulo drobno sesekljamo, česen sesekljamo in skupaj prepražimo na dveh žlicah repičnega olja.
Dodamo kuhan krompir in pečeno bučo ter skupaj pražimo 1 do 2 minuti. Nato zalijemo z vodo in enkrat zavremo. Solimo, popramo in dodamo sladkor.
Končano juho zmešajte s kokosovim mlekom in češnjevim kisom do gladkega. Za serviranje juho pokapamo s hladno stiskanim sezamovim oljem.
Bučo spečemo prej. Za to bučo narežemo na manjše koščke, odstranimo semena in pečemo v pečici pri 200 stopinjah 30 do 40 minut, da se zmehča.
Za serviranje potresemo s sezamovimi semeni in sesekljanim koriandrom po okusu.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.