Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Bučo narežemo na večje kose in položimo na pekač s prepolovljenim česnom. Pečemo približno 40 minut pri 200 stopinjah, dokler buča ni zelo mehka. Ko je pečena, pustite, da se rahlo ohladi in olupite kožo.
Na repičnem olju prepražimo drobno sesekljano čebulo, dodamo hruškov balzamični kis.
Nato dodamo bučo in česen, zalijemo s piščančjo/zelenjavno juho in na majhnem ognju kuhamo nekaj minut.
Z ročnim mešalnikom naredimo pire.
Na koncu dodamo smetano in pomarančni sok, po potrebi razredčimo z malo vode in dušimo še nekaj minut, vendar ne zavremo!
Za serviranje prelijemo z jabolčnim balzamičnim kisom.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.