Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Bulgur je trda pšenica, bogata z vlakninami, predkuhana in se lahko pripravi zelo hitro. Ta recept za zeliščno solato iz bulgurja združuje vznemirljive kombinacije zelišč z zdravim in okusnim prelivom.
Bulgur damo v posodo za mešanje, dodamo vročo zelenjavno osnovo ali vodo, pokrijemo z aluminijasto folijo in pustimo kuhati na pari 20 minut, dokler bulgur ne vpije tekočine.
Zelišča drobno sesekljamo.
Paradižnikov kis nalijte v manjši kozarec, ki ga je mogoče zapreti, dodajte sol in poper ter počakajte, da se sol raztopi.
Nato dodamo konopljino olje in gorčico. Kozarec zaprite in močno pretresite, da se tekočine emulgirajo.
Avokado prepolovimo, z žlico odstranimo koščico, olupimo in narežemo na kocke.
Končanemu bulgurju dodamo sesekljana zelišča (peteršilj, baziliko, drobnjak), avokado in preliv.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.